Comunicar i emocionar

Oma neix amb la voluntat de posar la comunicació al servei dels objectius de marques, projectes i clients. Amb imaginació, creativitat i visió de negoci, aportant anàlisi i facilitant respostes, amb cura pel detall i flexibilitat per adaptar-nos a les demandes actuals del mercat i dels nostres clients.

Creativitat i estratègia

Aquesta és l’essència d’Oma, l’agència de comunicació creada per l’Alexandra Balaguer i el José Luis Cunillera l’any 2017. Ambdós aporten una llarga trajectòria en projectes de comunicació i gestió empresarial.

L’Alexandra és una creativa, dissenyadora, fotògrafa i docent que ha liderat la seva pròpia empresa de comunicació durant més d’una dècada. Per la seva banda el José Luis aporta una llarga experiència en la gestió i direcció de projectes empresarials del sector públic i privat en l’àmbit nacional i internacional. A ells s’ha unit un equip d’excel·lents professionals que aporten a Oma la capacitat de gestionar la comunicació dels seus clients.

Això és Oma, una agència de comunicació integral on l’emoció i la tècnica s’uneixen per acompanyar als nostres clients fins a assolir els seus objectius.

El nostre equip

José Luis Cunillera

José Luis Cunillera

Soci Director

Gestionar i dirigir l’agència. Crear estratègies i accions de màrqueting. Mantenir i crear relacions amb els clients aportant solucions creatives i eficients.
Alexandra Balaguer

Alexandra Balaguer

Sòcia Directora d'Art i Comunicació

Coordinar els projectes de l’agència, amb cura pel detall i l’estil fixat, garantint l’essència del projecte i el compliment del compromís amb el client.
Carlos Mayorga

Carlos Mayorga

Responsable de Creativitat i Disseny

Crear dissenys, dibuixar marques, convertir estratègies i accions en colors i formes que transmeten valors, emocions i resultats.
Rafa Rodríguez

Rafa Rodríguez

Responsable de Social Media

Generar conversa i comunitat, amb text, imatge i vídeo. Fer visibles projectes i productes a les xarxes socials, seguint o reforçant l’estratègia.
Igor Celaya

Igor Celaya

Responsable d'Administració

La gestió administrativa de l’agència i l’anàlisi dels projectes, conèixer el retorn que obtenen els nostres clients de les accions que realitzem.
Tatiana Vilalta

Tatiana Vilalta

Responsable de Projectes Web

Transformar digitalment empreses, botigues i productes convertint-les en solucions i projectes a la web o al núvol, connectant i enllaçant. Sempre online.

Ells han confiat en nosaltres

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.

Contacta amb nosaltres:

973 302 848
Arnald de Solsona, 6
25005 Lleida
hola@agenciaoma.com

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres: de 8 a 15 h.

Contacta amb nosaltres: