Papereria Corporativa

IMATGE CORPORATIVA | PAPERERIA | MERXANDATGE

 

Centre Vithas Salut i Vithas Hospital Montserrat

Identitat | Imatge | Interiorisme | Papereria

Vithas és el primer operador sanitari de capital 100% espanyol. Cada any atén a més de 4.500.000 pacients als seus 19 hospitals i 27 centres especialitzats anomenats Vithas Salut.

A Lleida, Vithas Hospital compta amb el centre Vithas Salut i Vithas Hospital Montserrat, situat al centre de Lleida. Amb prop de 100 anys d’experiència s’ha convertit en referent de la sanitat privada de la ciutat i de la seva àrea d’influència gràcies a la seva capacitat de renovació i adaptació.

Creació d’identitat corporativa per centres Vithas i unitats especialitzades

El repte del projecte ha estat la creació d’una imatge corporativa que permetés al públic objectiu conèixer una nova marca consolidada a l’estat però desconeguda en l’àmbit local. Per això ha estat necessari un important treball de coordinació amb la marca per mantenir la connexió gràfica amb aquesta i ser capaços d’adaptar amb personalitat pròpia una imatge que sigui reconeguda amb facilitat a l’àmbit local d’influència dels dos centres.

Creació d’un nou concepte en el món de la salut

Amb aquests objectius s’han definit i creat les línies bàsiques d’ús de la marca per als diferents centres i unitats especialitzades, papereria corporativa (cartes, sobres, segells i targetes de visita), imatge web, perfils socials, e-mail màrqueting, retolació d’instal·lacions, senyalètica exterior i interior, vestuari laboral i altres elements visuals requerits per l’empresa per a les seves accions de comunicació, donant com a resultat un gran projecte de comunicació integral.

Ells han confiat en nosaltres

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.

Contacta amb nosaltres:

973 302 848
Arnald de Solsona, 6
25005 Lleida
hola@agenciaoma.com

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres: de 8 a 15 h.

Contacta amb nosaltres: