CAMPANYA – DE LA TERRA QUE ENS HA VIST NÉIXER

Audiovisual | Disseny de campanyes | Estratègia | Comunicació | Xarxes Socials | Esdeveniment

De la terra que ens ha vist néixer” és l’última campanya de la Cooperativa de Juncosa que hem llançat. Aquesta pretén reivindicar els valors de la terra, el treball, els orígens i la tradició. En concret, busca donar veu a històries reals de persones de Juncosa que mostren l’amor i l’essència del món rural. A més, també s’intenta promocionar l’agricultura entre el jovent i generar sentiment d’identitat i arrel per la terra.

7 històries reals de persones reals

A través de recursos audiovisuals, hem donat veu a 7 històries reals de protagonistes que estimen la terra en la qual han nascut i que ho expliquen a través de microrelats molt personals que transmeten al 100% els valors de la cooperativa.

A més, hem organitzat un esdeveniment al Casal de la Cultura de Juncosa per mostrar el resultat final a les persones del poble que estan vinculades amb Les Cabanes i que han col·laborat amb aquest projecte.

També hem treballat la fotografia, la gestió del web, blog, mailings i hem creat campanya d’ADS. En definitiva, un projecte molt complet!

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.